07.07.16

La selecció catalana de futbol 7 de la FECPC participa a un torneig amistós a Àustria

Amb motiu del 70è aniversari del Club de futbol Lavamünd

La selecció catalana de futbol 7 ha viatjat el passat cap de setmana a Àustria, convidada per la Federació Austríaca, per participar en una trobada d’entitats i clubs de futbol amb motiu del 70è Aniversari del Club de futbol de Lavamünd. Membres de la Federació Esportiva Catalana Paralítics Cerebrals han acompanyat els jugadors i tècnics catalans, que han pogut participar en un programa d’activitats en aquest petit municipi austríac, a sis quilòmetres de la frontera amb Eslovènia.

El cap de setmana contemplava diferents activitats típiques de la zona, entre elles els partits de la selecció catalana. El primer partit de futbol 7 (PC) el van disputar les seleccions catalana i austríaca el divendres a les 19 h. El resultat final va ser de 5-3 a favor dels locals. La jove selecció catalana va acusar el cansament del viatge i la manca d’experiència dels més joves, en molts moments depenent de l’impuls que mantenien els jugadors més veterans. El bon joc i el bon ambient van ser presents en tot moment.

El segon partit es va celebrar el dissabte a la tarda, amb la participació de la selecció catalana contra el Ràpid de Viena, format per un combinat d’esportistes amb pluridiscapacitats. Un encontre en què el més representatiu va ser el vessant més lúdic de l’esport.

La trobada ha tingut lloc arran de l’estada prèvia que va fer la selecció austríaca de futbol 7 a Catalunya el passat mes de novembre.

Podeu veure més imatges de la trobada a la pàgina de facebook de la FECPC.

 

Informació i imatge: FECPC