07.07.16

Catalunya ja coneix els rivals a l’Europeu de korfbal

Es disputarà a finals d’octubre a Holanda

La selecció catalana absoluta de korfbal ja sap contra qui s’haurà d’enfrontar en el proper Campionat Europeu d’Holanda, que tindrà lloc del 22 al 30 d’octubre a la ciutat de Dordrecht. Els 10 països classificats per aquest torneig han estat dividits en dos grups de 5 participants. Catalunya ha estat emparellada en el grup A i haurà de jugar contra la selecció local d’Holanda i també contra Alemanya, Rússia i Turquia. Aquests són els dos grups:

Grup A
Holanda
Catalunya
Alemanya
Rússia
Turquia

Grup B
Bèlgica
Anglaterra
Portugal
República Txeca
Polònia

Holanda, Bèlgica, Portugal, Anglaterra, República Txeca i Rússia es van classificar directament pel campionat gràcies a haver acabat entre els sis primers a l’últim Europeu, disputat a Portugal el 2014. Els altres quatre equips van haver de fer front a un pre-europeu per assolir la classificació: Catalunya, Turquia, Polònia i Alemanya.

Des del mes de juny la selecció catalana s’entrena a consciència per preparar aquest Europeu, on lluitarà per millorar la novena posició de fa dos anys i, com a mínim, igualar la cinquena posició aconseguida al darrer Mundial.

 

Informació i imatge: FCK