05.07.16

La selecció catalana es proclama campiona de l’Euro-Parahockey Championship

Per segona vegada consecutiva

La selecció catalana de parahockey ha estat un dels equips convidats per disputar l’Euro-Parahockey Championship a la ciutat alemanya d’Essen els dies 24, 25 i 26 de juny. Aquest grup de jugadors, que ja havia estat campió de l’Euro-Parahockey Championship 2015 celebrat a la ciutat de Londres, tenia la difícil missió de defensar un títol que ha estat revalidat amb molt d’esforç.

La primera jornada va ser complicada amb partits molt disputats i una derrota final contra la totpoderosa selecció italiana. Aquesta derrota va suposar un cop molt dur per als jugadors que aquest any es veien veritablement amb la capacitat de derrotar aquesta combinat. De totes maneres, fent un excel·lent treball mental que va permetre als jugadors demostrar que són, veritablement, jugadors d’elit van poder recuperar-se i guanyar tots els partits de la darrera jornada del campionat, per la qual cosa es van alçar amb el trofeu de Campions d’Europa per segona vegada consecutiva.