04.07.16

La selecció catalana, subcampiona del Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes

Ha caigut a la final contra Itàlia (53-47)

Aquest cap de setmana s’ha disputat el 23è Trofeu Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes, 6è Memorial Joan Palau i Francàs, al CEM de l’Espanya Industrial. Hi han participat les seleccions sub-22 de França i Itàlia, un All Stars de la lliga espanyola i la selecció catalana absoluta. La vencedora ha estat la selecció italiana en un torneig de gran nivell per part de tots els equips participants.

A la primera jornada, Itàlia va guanyar els tres partits disputats, 44-32 davant la selecció catalana, 54-30 davant l’All Star de la lliga espanyola i 42-35 davant la selecció francesa. Per la segona posició va haver-hi un empat entre Catalunya i França, que es va resoldre a favor dels catalans per la millor diferència de punts.

La jornada de diumenge va començar amb el partit entre les seleccions de França i l’All Stars de la lliga Espanyola, que va ser dominat amb claredat pels francesos, que van guanyar per 44-27. La final va ser el partit de més nivell del torneig, amb una gran igualtat entre Itàlia i Catalunya que, finalment, va caure a favor de la selecció italiana per 53-47. Malgrat caure en l’últim partit, des de la selecció catalana es valora molt positivament la participació en aquest torneig i els resultats obtinguts.

Podeu veure el vídeo de resum que n’ha fet Barcelona Televisió:

 

Informació i imatge: FCEDF