04.07.16

Catalunya és la subcampiona de la Copa del Món de pitch & putt

Ha perdut la final contra Irlanda per 3-2

La selecció catalana s’ha quedat a un sol pas de tornar a aixecar la Copa del Món de pitch & putt, un títol que ja va aconseguir el 2004 i el 2006. La vencedora del campionat ha estat Irlanda, l’altra gran favorita, que d’aquesta manera ha desfet el desempat i és la selecció que més títols mundials ha guanyat a la història, amb tres.

El torneig s’ha disputat al camp de la Xixerella d’Andorra, i a part de Catalunya i Irlanda també hi han participat Andorra, Xile, França, Galícia, Gran Bretanya, Noruega, País Basc i Suïssa. La selecció catalana ha estat formada per Marc Lloret, Josep Martínez i Enric Sanz, amb Xavier Ponsdomènech fent les funcions de capità-seleccionador.

La final ha estat molt ajustada, i els irlandesos s’han imposat per 3-2, tot i que Catalunya ha arribat a l’últim forat amb opcions per forçar el desempat. Anteriorment, el combinat català s’havia desfet de la Gran Bretanya a les semifinals per 4,5-0,5 i Irlanda havia obtingut el mateix resultat contra Galícia. Als quarts de final, el rival de Catalunya havia estat França, a qui havien superat per 3-2.

Des de la Plataforma ProSeleccions felicitem els components de la selecció catalana pels seus bons resultats i els animem a seguir lluitant per dur el nom de Catalunya al més amunt del podi. La propera cita internacional del nostre combinat serà el Torneig Quadrangular Internacional que els enfrontarà a França, el País Basc i Galícia, del 29 al 31 de juliol.

 

Informació i imatge: FCPP