29.06.16

La selecció catalana juga el Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes

De l’1 al 3 de juliol a l’Espanya Industrial

Aquesta setmana se celebrarà el 23è Trofeu Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes (6è Memorial Joan Palau i Francàs). De l’1 al 3 de juliol, el CEM de l’Espanya Industrial (Carrer Muntades, 37 de Barcelona) acollirà aquest torneig que comptarà amb la participació de les seleccions sub-22 de França, Itàlia, un combinat All Stars de la lliga espanyola i la selecció catalana absoluta.

La jornada de divendres per la tarda està reservada pels entrenaments de les seleccions participants. Durant la jornada de dissabte es disputarà la primera fase, que consisteix en una lliga entre tots els participants de la competició, per la qual cosa cada equip jugarà un total de tres partits contra els altres tres equips participants. La jornada de diumenge començarà amb el partit pel 3er i 4art lloc. Abans de la final, es disputarà un partit inclusiu entre joves jugadors amb i sense discapacitat previ a la gran final entre els dos millors equips de la primera fase.

El Trofeu d’enguany és una gran oportunitat per veure en acció les millors seleccions formades por joves promeses del bàsquet en cadira de rodes. Aquesta competició forma part de la preparació d’aquestes seleccions per disputar el proper Campionat d’Europa sub-22.

 

Informació: FCEDF