28.06.16

Esport i independència, a debat a La Canonja

Dijous 30 a les 20h a l’Orfeó Canongí

Dijous vinent, 30 de juny, tindrà lloc a l’Orfeó Canongí de La Canonja un acte informatiu i de debat que duu per títol “Esport i Independència”. Aquest acte, organitzat per La Canonja per la Independència (l’assemblea territorial de l’ANC) amb la col·laboració de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, pretén ser una xerrada-col·loqui en què es continuï informant a la població de tot el que comportarà la independència de Catalunya en els diversos àmbits d’afectació.

L’acte comptarà amb la participació de Francesc Serra, coordinador de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i president de la Federació Catalana de Korfbal, i de Jordi Mariné, expresident de la Federació Catalana de Ciclisme.

Us hi esperem!

Esport i Independència
Data:
30 de juny del 2016
Hora: 20h
Lloc: Orfeó Canongí. Plaça Mestre Josep Gols, La Canonja.