27.06.16

La selecció catalana participa al Campionat d’Europa sènior de bowling

Fins divendres a Copenhaguen

Del 25 a l’1 de juliol Copenhaguen (Dinamarca) acull el 25è European Senior Bowling Championships, la Federació Catalana hi serà present amb, Jordi Ambrós i Glòria Sala en qualitat de campions de Catalunya a més d’Albert Roca, Álvaro-José Cardona, Àngels Sala, Ignasi Moles, Miquel Àngel Roig i Ricardo Franco.

Més de 900 esportistes de 23 federacions europees prendran part a les proves individual, parelles i trios. La competició està dividida en tres franges d’edat: de 50 a 57 anys, de 58 a 64 i de 65 en endavant. El torneig està organitzat per l’ESBC (European Seniors Bowling Committee) i està inclòs en el calendari de l’ETBF (European Tenpin Bowling Federation).

Podeu trobar-ne més informació al lloc web del campionat.