17.06.16

Busquem voluntaris per la final de la lliga francesa de rugbi, al Camp Nou!

Ajuda’ns a explicar el procés d’independència

L’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes estem buscant voluntaris per a una acció d’internacionalització del procés d’independència de Catalunya. Es tracta de fer un repartiment massiu d’informació sobre el procés entre els 98.000 francesos aficionats al rugbi que vindran a Barcelona el dia 24 de juny per a presenciar la final de la lliga francesa (TOP14) que es disputarà al Camp Nou.

Concretament hem preparat una postal commemorativa del partit, amb informació en francès, sobre el nostre procés. Caldria tenir disponibilitat per al divendres 24 de juny entre les 18h i les 20.45h. El repartiment es farà als voltants del Camp Nou.

Pels interessats a col·laborar, us agrairem que ens envieu un correu a actes@assemblea.cat

Moltes gràcies!