16.06.16

La selecció catalana de rugbi s’enfrontarà a Portugal

El 25 de juny a les 19.30h a la Foixarda

Catalunya tornarà a viure un partit de la seva selecció de rugbi absoluta. El proper 25 de juny a les 19.30 hores la selecció catalana i la portuguesa jugaran a l’estadi de la Foixarda (Barcelona), un enfrontament que posarà a prova el nivell del XV de la ginesta davant dels portuguesos.

El seleccionador català Ricardo Martinena, juntament amb el seu delegat, Sergio Guerrero, dirigiran l’equip català en un partit que servirà per donar per finalitzada la temporada 2015-2016.

En aquesta cita es podran veure els millors jugadors que han estat competint en la Divisió d’Honor espanyola o d’altres que competeixen en divisions franceses i americanes. La llista dels 36 convocats als entrenaments, que encara no és la definitiva pel partit, són els següents:

BER: Andy Garcia i Pau Anguita.
BUC: Arti Kovalenko.
CAL (EEUU): Nic Mirshaem.
FC Barcelona: Lluís Domingo, Nugzar Shengelia, Omar Miniño, Tim Vilaseca, Alex Palomo, Toni Murciano, Gorka Echevarria, Cristian Beteta, FJ Filippi, Delfín Cambiaso, Benjamín Garcia, Bruno Granell, Joan Losada, Bruno Ponisio, Felipe Martínez i Pol Pla.
CR Sant Cugat: Gerard Mayol.
UE Santboiana: Josep Balsalobre, Yuri Petit, Jaume Genabat, Constantin Petreanu, Batiste Bougeard, JD Chipman, Rubén Sanz, Afa Tauli, Niels Van den Ven, Alberto Millan, Héctor Garcia, Marcos Puig, Federico Gonzalez i Javier de Orbaneja.
USAP: Jordi Jorba.

 

Informació: FCR