07.06.16

Catalunya és tercera a l’Europeu de físic-culturisme

Els esportistes catalans hi han obtingut 6 medalles, 3 d’or

La selecció catalana de físic-culturisme ha tornat a pujar al podi d’una gran cita internacional. En aquesta ocasió, ha estat la tercera classificada del Campionat d’Europa que s’ha disputat a la localitat francesa de Choisy-le-Roi, prop de París. Catalunya ha sumat un total de 162 punts, la segona classificada ha estat Bèlgica amb 243 i la campiona ha estat França amb 644.

Aquest excel·lent resultat col·lectiu s’explica pel bon paper individual dels esportistes catalans, que han pujat fins a sis vegades al podi. Han aconseguit medalles d’or Anna Navarro (júnior femení), Sandra Rojo (body figure) i Miguel Ángel Sánchez (sènior -75kg). Les de plata han estat per Miguel Ángel Jiménez (sènior -65kg) i Anna Navarro i el mateix Jiménez (modalitat parelles), mentre el bronze l’ha aconseguit Francisco Toledano (sènior -80kg).

D’aquesta manera, Catalunya torna a situar-se entre les principals potències mundials de físic-culturisme i afronta amb molta il·lusió el Campionat del Món que se celebrarà a Bèlgica el proper mes de novembre.

Endavant!

Classificació per països
1 – França: 644 punts
2 – Bèlgica: 243
3 – Catalunya: 162
4 – Alemanya: 115
5 – Espanya: 91
6 – Eslovàquia: 29
7 – Suïssa: 4
8 – Àustria: 1