06.06.16

Catalunya, classificada pel Campionat d’Europa de korfbal

Ha acabat en segona posició al Pre-Europeu

La selecció catalana de korfbal ha complert l’objectiu marcat abans de començar el campionat i ha aconseguit el bitllet per disputar el proper Campionat d’Europa. En un cap de setmana de resultats gairebé perfectes, Catalunya ha obtingut la segona posició al Pre-Europeu que s’ha disputat a França i d’aquesta manera s’ha assegurat ser a l’Europeu d’Holanda. Tal com explica la Federació Catalana de Korfbal, aquest Campionat d’Europa suposarà la transició cap a un nou model competitiu que s’iniciarà formalment en l’Europeu del 2018.

En aquests tres dies de joc, Catalunya ha guanyat tots els partits excepte l’últim, contra Turquia, que ha perdut per 12-14.

Els resultats d’aquesta competició han estat els següents:
Catalunya 18 – Irlanda 4
Catalunya 25 – Suècia 6
Catalunya 15 – Gal·les 5
França 4 – Catalunya 18
Catalunya 12- Turquia 14

Aquest Pre-Europeu de la zona oest d’Europa ha coincidit temporalment amb la celebració d’un altre Pre-Europeu, disputat a Eslovàquia, que també ha donat dos equips classificats per al proper EKC. Amb aquestes incorporacions d’última hora, les seleccions classificades per al proper Europeu d’Holanda són: Holanda, Bèlgica, Portugal, Anglaterra, República Txeca, Rússia, Alemanya, Polònia, Turquia i Catalunya.

 

Informació: FCK
Imatge: FKF