01.06.16

Catalunya busca el bitllet pel Campionat d’Europa

Aquest cap de setmana disputarà el Pre-Europeu

La selecció catalana de korfbal disputarà a partir de divendres a Saint Étienne el Pre-Europeu que li ha de donar la possibilitat de participar al Campionat d’Europa, que se celebrarà el mes d’octubre a Holanda. En aquesta fase prèvia del torneig, Catalunya s’enfrontarà a França, Turquia, Irlanda, Gal·les i Suècia, en una lligueta tots contra tots on els dos primers classificats obtindran el bitllet per ser a la fase final.

Tot i haver acabat en cinquena posició a l’últim Mundial, Catalunya s’ha vist obligada a jugar aquest campionat Pre-Europeu per culpa de la discreta novena posició que va aconseguir el 2014 a l’Europeu de Maia (Portugal). L’equip s’ha estat entrenant dos cops per setmana a l’Illa Esportiva de Castellbisbal sota les ordres de David Guzmán i Xavi Vidal. Els jugadors que convocats per disputar aquest torneig són: Míriam Moraleda, Mari Hernández, Nadia Beltran, Aida Rodríguez, Xènia Ramis, Berta Alomà, Dani Fernández, Joel Rus, Adrià Garcia, Alex Llovera, Miquel Gil, Albert Padilla, Javi Navarro i Albert Camprubí.

Desitgem molta sort a la selecció catalana, que obtinguin la classificació per l’Europeu i que continuïn donant una bona imatge del nostre país a tot el món!