30.05.16

Tria l’onze de Catalunya!

Et proposem que facis de seleccionador i escullis l’equip titular

Quan només falten uns dies per l’inici de l’Eurocopa de futbol, els seguidors de la selecció catalana ens trobem, un cop més, sense la possibilitat d’animar el nostre equip. Però com que esperem que aquesta situació injusta quedi enrere ben aviat i a l’Eurocopa del 2020 puguem veure-hi la selecció catalana jugant amb tota normalitat, et plantegem un petit joc: tria l’onze de Catalunya!

Des d’avui, 30 de maig, i fins el dijous 9 de juny, cada dia et donarem la possibilitat d’escollir mitjançant les enquestes de Twitter quin jugador hauria de ser el titular en cada posició, una posició per cada dia. D’aquesta manera, podràs jugar a ser com el Gerard López i el Sergio González, els seleccionadors de Catalunya, i decidir quin seria el teu equip inicial. Cada dia et proporcionarem quatre opcions per la posició d’aquell dia, i la que obtingui més vots serà la triada per formar part de l’onze popular.

Et necessitem per escollir el millor equip possible, tria l’onze de Catalunya!