25.05.16

Catalunya prepara l’Europeu sub-15 de korfbal

Es disputarà a l’agost a Hongria

Un conjunt de jugadors i jugadores sub-15 tindran l’oportunitat aquest agost d’estrenar-se internacionalment lluint la samarreta de la selecció catalana de korfbal. Per primera vegada, Catalunya participarà en un campionat Europeu sub-15. Serà del 10 al 13 d’agost a la localitat de Dunakeszi, a 20km de Budapest, sota les ordres de la jugadora del KCB i de la selecció catalana absoluta Berta Alomà. El torneig es jugarà amb el sistema de 4×4 i Catalunya farà dos equips de 8.

Alomà ja ha estat entrenadora de la categoria júnior tant a Catalunya com a Holanda, però s’estrenarà dirigint una selecció catalana. Deixa clar que els principals objectius de l’equip són “que els nois i noies aprenguin i es professionalitzin com a jugadors de korfbal tenint com a primer contacte aquest torneig internacional, i que gaudeixin i s’enganxin al nostre esport gràcies a aquest viatge”.

Alhora, recorda que “el torneig té una part lúdica molt gran a part de la competició que crec que a la seva edat pot ser molt beneficiós, sobretot per la promoció del korfbal català”. Els entrenaments tindran lloc durant els caps de setmana del mes de juliol, tot i que el primer contacte amb el grup serà a les finals de la lliga i la Copa Catalana del juny.

Aquesta és la llista de jugadors i jugadores que participaran en l’Europeu d’Hongria:

Ona Pitarch i Adrià Margaix (KCB), Laia Sánchez i Francesc Ortiz (CKC), Judit Marcos i Marc Sanchiz (Sant Llorenç), Sofía Marañón (Vacarisses), María García i David Ceballos (Vallparadís), Aitana Segura (IES Montserrat Miró), Jan Lisbona (Secretari Coloma), Aina Mas i Àlex Prat (PKC), Victor Puertas (IES Ridaura) i Emma Pérez i Sergi Ato (CE Sant Josep).

 

Informació: FCK