18.05.16

Catalunya obté dos podis a la Copa d’Europa de biketrial

Bon inici de la selecció catalana en la temporada internacional

La selecció catalana de biketrial ha començat amb bon peu la participació internacional d’aquesta temporada. A la primera prova de la Copa d’Europa, disputada a Elton, al Regne Unit, els dos pilots catalans que hi participaven han aconseguit situar-se entre els tres primers classificats. Alan Rovira ha estat tercer a la categoria Minime, mentre Marc Viñas ha acabat en segona posició dels Sènior 26’’.

En una competició plena de pilots anglesos, ja que la prova també era puntuable pel campionat britànic de biketrial, només hi han pres part sis pilots estrangers, entre els que hi ha els dos catalans. Cada pilot ha fet tres voltes al circuit, que estava format per sis zones naturals, i ha pogut gaudir d’una magnifica organització del campionat.

La segona i última prova de la Copa d’Europa, en què es determinaran els campions, es disputarà el 3 de setembre a Retz (Àustria). Anteriorment, el 18 de juny, se celebrarà a Bolotana (Itàlia) el Campionat d’Europa i del 8 al 13 d’agost Blansko (República Txeca) serà l’escenari del Campionat del Món. Cal recordar que Catalunya es va proclamar campiona del món per equips la temporada passada, per cinquena vegada en les sis últimes edicions, i Rafa Tibau, Laura Donate i Domènec Lladó van guanyar-hi els títols individuals.

Podeu consultar tots els resultats de la Copa d’Europa en aquest enllaç.