13.05.16

Comença la temporada de la selecció catalana de biketrial!

Aquest diumenge, 1a prova de la Copa d’Europa

La selecció catalana de biketrial comença aquest cap de setmana la temporada de campionats internacionals, on ja fa anys que hi participa de manera oficial i s’ha proclamat campiona d’Europa i del món en diverses ocasions. La competició que donarà el tret de sortida és la primera prova de la Copa d’Europa, que es disputarà aquest diumenge a Elton, al Regne Unit. Catalunya voldrà repetir els èxits de la temporada passada, en què Laura Donate i Alan Rovira es van proclamar vencedors de les seves categories.

Més endavant, el 18 de juny, se celebrarà a Bolotana (Itàlia) el Campionat d’Europa i del 8 al 13 d’agost Blansko (República Txeca) serà l’escenari del Campionat del Món. Cal recordar que Catalunya es va proclamar campiona del món per equips la temporada passada, per cinquena vegada en les sis últimes edicions, i Rafa Tibau, Laura Donate i Domènec Lladó van guanyar-hi els títols individuals. La temporada internacional acabarà com ha començat, amb una prova de la Copa d’Europa, que es disputarà el 3 de setembre a Retz (Àustria).

Desitgem molta sort a la selecció catalana en tots els compromisos internacionals i que continuïn portant el nom de Catalunya a tot el món amb bons resultats!