12.05.16

Catalunya ja coneix els rivals del Mundial sub-17

Es disputarà el juliol al Paraguai

La selecció catalana de futbol sala ja sap quins seran els seus rivals a la fase de grups del Campionat del Món sub-17, que se celebrarà de l’11 al 20 de juliol a diverses ciutats del Paraguai. El sorteig es va dur a terme a la seu de la Federació Paraguaiana de Futbol Sala (FPFS), amb la presència del ministre d’Esports, del president del Comitè Olímpic i del president de l’Associació Mundial de Futbol Sala (AMF).

El combinat català ha quedat enquadrat al grup A, on tindrà com a rivals l’amfitriona Paraguai, l’Índia i el Kazakhstan. El dilluns 11 debutarà contra l’equip indi, el dimarts 12 s’enfrontarà al Kazakhstan i finalment el dimecres 13 jugarà amb els paraguaians. Catalunya jugarà els seus partits de la fase de grups a San Ignacio de Iguazú, una ciutat i districte de Paraguai, situada a 225 quilòmetre de la capital Asunción.

Al grup B hi haurà Colòmbia, Brasil, Bèlgica i Austràlia i al grup C hi seran Argentina, el Marroc, Uruguai i Curaçao. Els dos primers de cada grup i els dos millors tercers es classificaran pels quarts de final.

Grup A: Paraguai, Catalunya, Índia i Kazakhstan.
Grup B: Colòmbia, Brasil, Bèlgica i Austràlia.
Grup C: Argentina, Marroc, Uruguai i Curaçao.

 

Informació: FCFS