06.05.16

La selecció catalana de korfbal es prepara pel Pre-Europeu

Es disputarà a principis de juny a França

Un combinat de la selecció catalana sub-23 i absoluta de korfbal ha iniciat aquestes darreres setmanes els entrenaments de preparació per al campionat Pre-Europeu de França, que tindrà lloc del 3 al 5 de juny a la localitat de Saint Étienne. Catalunya necessitarà fer-hi un bon paper per aconseguir classificar-se per a l’Europeu d’Holanda del mes d’octubre, ja que només podran jugar aquest Europeu els dos primers classificats del torneig.

La necessitat de jugar aquest campionat Pre-Europeu arriba després de la discreta novena posició que la selecció va aconseguir el 2014 a l’Europeu de Maia (Portugal). La resta de seleccions participants al Pre-Europeu són França, Turquia, Irlanda, Gal·les i Suècia.

L’equip entrena dos cops per setmana a l’Illa Esportiva de Castellbisbal sota les ordres de David Guzmán i Xavi Vidal. Aquest últim recorda que “la idea era participar a aquest torneig amb la selecció sub-23, ja que aquesta no pot participar al seu Mundial al mes de juliol per problemes econòmics, però hi ha hagut algunes baixes, i alguns jugadors de la selecció absoluta s’han incorporat a l’equip per donar un cop de mà”.

Els jugadors que s’entrenen per aquest torneig són: Míriam Moraleda, Mari Hernández, Nadia Beltran, Aida Rodríguez, Xènia Ramis, Berta Alomà,, Dani Fernández, Joel Rus, Adrià Garcia, Alex Llovera, Miquel Gil, Ahmed El Mallali, Javi Navarro i Albert Camprubí.

 

Informació: FCK