06.05.16

La Penya Recreativa fa història en ser el primer català que disputa la final de la UEFS Cup

Els de Sant Feliu de Llobregat han caigut contra el Volna rus

La Penya Recreativa de Sant Feliu de Llobregat no s’ha pogut proclamar campiona de la UEFS Cup, que s’ha disputat a Lloret de Mar, però ha fet història en ser el primer equip català que arribava a la final d’aquesta competició. Després d’un torneig on ha fregat la perfecció, avui la Penya jugava contra l’equip rus Volna. En una final emocionant que ha tingut de tot (emoció, gols i expulsions), els russos han estat superiors als de Sant Feliu i s’han imposat per 2-6.

La Penya ha anat  per darrere en el marcador durant tot el partit, però sense donar gaire distància als russos, que en els minuts finals han fet valer la seva qualitat i experiència.

Cal valorar aquest gran resultat de la Penya Recreativa de Sant Feliu de Llobregat a la 20a edició de la UEFS Cup, ja que fins ara cap altre club català havia arribat a disputar la gran final d’aquest torneig. A més, cal agrair tots els esforços que han fet la Penya i el Futsal Dante, l’altre equip català, er representar Catalunya i la Federació Catalana de Futbol Sala a nivell continental. La propera cita internacional de clubs serà la UEFS Champions League, que es disputarà del 9 al 14 de maig, també a Lloret de Mar, amb la participació de dos conjunts de casa nostra: l’Alella FS Paparazzi i el CF Esplais.

 

Informació: FCFS
Imatge: @Radio_SantFeliu