11.04.16

La selecció catalana de criquet guanya el seu Torneig Internacional

A Vidreres, contra equips d’Anglaterra, Noruega i Alemanya

Catalunya s’ha proclamat vencedora del Torneig Internacional, que ha organitzat al camp oficial de criquet de Vidreres i on també hi han participat seleccions i clubs d’Anglaterra, Noruega i Alemanya.

A les semifinals, Catalunya va superar clarament l’equip de Birmingham, capitanejat pel jugador internacional del criquet anglès, Kabir Ali. La final del Torneig la van jugar Catalunya contra el Conference Club London. El club londinenc va marcar 144 punts, un molt bon resultat, però la selecció catalana va arribar als 144 punts deu pilotes abans que els anglesos i va superar el seu resultat, proclamant-se campiona del Torneig. Des del primer moment, la selecció de Catalunya va dominar el partit, sent clarament superiors als anglesos com ho havia estat abans amb els equips alemany, noruec i l’altre club anglès.

El president de la Federació Catalana de Criquet, Khalid Shabaz Chuhan, expressava que “aquest Torneig Internacional ha demostrat que la nostra selecció està molt ben preparada i és capaç de guanyar competicions internacionals i fins i tot clubs centenaris, tot i que els nostres clubs tenen com a màxim deu anys d’història”. Per la seva banda, el capità de la selecció catalana, Asjad Ali, afirmava que “fins i tot una selecció formada majoritàriament per jugadors joves mostra un nivell molt alt i com­petitiu. Han destacat especialment Adeel Abbas, Khalid But i Mirza Babear”.

Les banderes de Catalunya i dels rivals han onejat aquests dies al camp oficial del criquet català, a Vidreres, que ha viscut la seva primera gran competició internacional. El coordinador d’aquest Torneig internacional a Vidreres ha estat Robert Masih, vicepresident de la Federació Catalana, amb el director del criquet català, Malik Adnan, i amb l’ajut de la resta de membres de la Federació. Shabaz Chuhan i Masih s’han mostrat molt satisfets amb el resultat del Torneig.

 

Informació: NousCatalans.cat
Imatge: DailyDost