06.04.16

Les seleccions catalanes d’hoquei patins, a l’Espluga de Francolí

Celebracions del 50è aniversari de la secció d’hoquei patins del Casal Espluga

El cap de setmana passat, les seleccions catalanes masculina i femenina van ser presents a l’Espluga de Francolí per celebrar el 50è aniversari de la secció d’hoquei patins del seu club, el Casal Espluga. Va ser un dels últims actes de commemoració del cinquantenari d’aquest club i va comptar amb partits de diverses categories. Primer va ser el torn dels benjamins dels amfitrions, l’Hoquei Casal l’Espluga, A i B, i després van jugar la selecció catalana femenina B contra l’A (5-2), seguits per un altre amistós, el del Casal Espluga masculí contra la Selecció Catalana masculina (2-4).

Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge (FCP) va lliurar a Jordi Creus, president del Casal Espluga, una placa de reconeixement al club per la seva tasca i recorregut durant tants anys. Rafel Serrano, vicepresident de la FCP (representant de Tarragona) va lliurar al clubs uns estics, material destinat a la promoció de l’hoquei patins a l’Espluga de Francolí.

A l’acte, hi va assistir David Rovira, alcalde de l’Espluga de Francolí, la regidora d’esports, Èrica Soriano i Joan Plana, delegat de la Secretaria General de l’Esport al Camp de Tarragona. Per part de la FCP, també hi van ser Maria Moltó, presidenta del Comitè Català d’Hoquei Patins, Toni Guiu, vicepresident de la FCP (representant de Lleida) i Benedicte Piquer, membre de la Junta Directiva de la FCP.