31.03.16

Un Catalunya-Holanda d’homenatge a Cruyff?

La Federació Catalana ho vol fer oficial els propers dies

Durant la final de la Copa Catalunya que el Sabadell i el Barça B van disputar ahir, la figura de l’exseleccionador català Johan Cruyff va rebre diversos homenatges. La Federació Catalana de Futbol va desplegar una pancarta abans del partit i al minut 14 el joc es va aturar perquè el públic pogués aplaudir per homenatjar l’holandès.

La notícia més destacada, però, la va comentar el president de la Federació, Andreu Subies, que va explicar que la intenció de la seva entitat és convèncer la federació holandesa perquè sigui el rival de Catalunya en el tradicional partit nadalenc, com a mostra d’homenatge a Cruyff. Subies va destacar que esperen “comptar amb el suport del govern i del Barcelona” per aconseguir que el combinat neerlandès visiti el país on Johan Cruyff es va acomiadar de les banquetes.

Podeu veure el vídeo de les declaracions de Subies: