22.03.16

Nou èxit de la selecció catalana de raquetes de neu

Victòria femenina i segon lloc en categoria masculina i femenina a Itàlia

Una vegada més, l’esport de muntanya català ha destacat a nivell internacional. El passat cap de setmana va tenir lloc una nova edició de la Ciaspoladalpina a la província de Bèrgam (Itàlia). Ragna Debats, Sílvia Leal i Just Sociats, han pujat al podi com a primera i segona i segon respectivament. En categoria “veterans” la selecció catalana també va aconseguir una segona i tercera plaça per part d’Albert Ferrer i Pere Fàbregas.

Així doncs, la presència catalana a les competicions de raquetes de neu es torna a fer notar des que l’any 2010 es constituí la Federació Internacional de Raquetes de neu, primer com a ISSF, International Snowshoe Federation, i posteriorment com a WSSF,  World Snowshoe Federation, de la que la FEEC, Federació d’Entitats Excursionistes, n’és un dels membres destacats juntament amb Suïssa, Japó, Eslovàquia, els Estats Units i el Canadà.

Els resultats obtinguts el passat cap de setmana completen una temporada molt positiva per a la Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC. Fins a tretze medalles ha aconseguit la selecció catalana destacant el campionat del món júnior obtingut per part de Jan Margarit que reforça l’aposta de futur d’aquest esport a Catalunya. 

Fotografia: Just Sociats