22.03.16

Catalunya preparada pel mundial sub19 de korfbal

La selecció catalana aspira a les primeres posicions

 

El passat cap de setmana el korfbal català va demostrar un cop més que té un molt bon nivell internacional i grans perspectives de futur. El quart lloc al mundial sub17 col·loca les seleccions catalanes de base com una de les referents a nivell mundial i amb unes perspectives de futur immillorables.

Del 25 al 27 de març, el korfbal català tindrà una nova oportunitat per fer-se un lloc entre la elit mundial. En aquest cas amb la disputa del Mundial sub19 a la localitat holandesa de Leeuwarden.

El sorteig de la fase de grups no va ser gaire favorable als interessos de la selecció catalana ja que ha quedat enquadrada amb les seleccions d’Holanda (vigent campiona i clara favorita) i Portugal. Acompanyarà les tres seleccions  el combinat RTC North, un equip holandès que participarà com a convidat i que els seus resultats no comptaran de cara a la classificació del grup.

Catalunya debutarà el 25 de març a les 10:40 contra Holanda i posteriorment s’enfrontarà al RTC North (13:10). Aquests dos partits serviran per agafar ritme a la selecció i preparar-se per l’enfrontament important de la fase de grups contra la selecció portuguesa (15:40h).

Dissabte 26 es disputaran els partits de la segona fase de grups i diumenge 27 hi haurà els encreuaments finals.

Podeu seguir tot el torneig en les següents adreces:
Pàgina web oficial: www.u19kwc.com
Twitter oficial del torneig: www.twitter.com/u19kwc
Facebook oficial del torneig: www.facebook.com/U19-Korfball-World-Cup-277101932402419