21.03.16

Catalunya, 4a del món

Al mundial S17 disputat a Holanda

 
Ahir diumenge, a Holanda, la selecció catalana S17 de korfbal va acabar la seva participació al Campionat del Món en una meritòria 4a posició en perdre el partit pel 3er lloc per l’anomenat gol d’or contra Anglaterra, després d’haver acabat amb empat a 16. Les noies i nois d’en Javi Navarro, entrenador i alhora jugador de la selecció absoluta que el passat novembre va quedar cinquena del món, van demostrar un gran joc durant tot el campionat i a més a més es van endur el premi Fair Play.
 
Catalunya va acabar en quarta posició després d’un gran campionat. A la primera fase l’equip català va guanyar tres partits (Hongria, Alemanya i Portugal) i només va perdre contra Bèlgica, selecció finalment subcampiona. A l’acabar en segon lloc en la fase de grups, el rival de les semifinals va ser la selecció Holandesa. Holanda, referent mundial de korfbal i actual campiona del món en totes les categories, va passar per sobre la selecció catalana imposant-se per 41 a 7. 
 
En opinió dels tècnics de la Federació Catalana de Korfbal, aquesta selecció S17 apunta a ser una de les millors promocions de jugadors i jugadores i no s’ha de descartar que arribin a dur Catalunya al somniat podi en futurs campionats.

 
Aquest proper cap de setmana, a la mateixa població de Schindjel, Holanda, li toca el torn a la selecció S19, en un no parar del korfbal català en l’àmbit internacional.