15.03.16

“L’esport en la Catalunya independent”, a debat a Tortosa

Dijous 17 a les 20h al Centre Cívic de Ferreries de Tortosa

El proper dijous, 17 de març, tindrà lloc al Centre Cívic de Ferreries de Tortosa un acte informatiu i de debat que té per títol ‘L’esport en la Catalunya independent’. L’acte està organitzat per l’assemblea territorial de l’Assemblea Nacional Catalana a Tortosa, i forma part del cicle de xerrades-debat ‘Endavant República!’. Aquest cicle ofereix, mensualment, la xerrada d’un ponent, que analitza com ha de ser el futur estat català en un tema concret.

En aquesta ocasió hi intervindrà Francesc Serra, coordinador de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que interactuarà amb el públic per explorar diverses posicions sobre com ha de ser l’organització de l’esport català i parlar dels beneficis que suposarà per l’esport del nostre país el fet de ser un estat independent.

Us hi esperem!


L’esport en la Catalunya independent

Data: 17 de març del 2016
Hora: 20.00h
Lloc: Centre Cívic de Ferreries. Plaça del Mestre Monclús, Tortosa.