08.03.16

Bona experiència de la selecció catalana a l’Storm Open de bowling

L’equip masculí ha acabat en 9a posició i el femení en la 25a

La participació de la selecció catalana a l’Storm Open International 4 Team, a Wittelsheim (França) ha deixat bones sensacions a la selecció catalana. En aquest torneig de bowling, que enguany s’ha disputat per primera vegada, la selecció masculina ha ocupat el 9è lloc, mentre la femenina s’ha hagut de conformar amb el 25è.

El combinat masculí va ser 5è al grup A, amb 318 punts. En l’enfrontament amb el 5è del grup B, el Toac Toulouse, va imposar-se per 781-757. Per contra, l’equip femení va ser 13è al grup B. El vencedor del torneig ha estat l’equip Eagles 2, de França, seguit del Powerplay North anglès i Les Bassins, de Bèlgica.

El combinat femení de Catalunya ha estat format per Cristina Sanz i Íngrid Julià, del Les Corts BC de Barcelona, i Lia Mojarro i Keyla Vásquez, del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires. En la categoria masculina, el combinat català ha comptat amb Marcial Ovide, Moisés Pérez i Axel Guimó, del Bowling Club Diagonal de Barcelona, i Àlvar Cardona, del Sweetrade BC de Les Franqueses. A part de tenir dues seleccions representant Catalunya, el campionat ha comptat amb la presència de dos jugadors catalans més: Artur Colomer i Joan Vall. Tots dos han format part de l’equip internacional Bowltech Inverse, on també hi havia la colombiana Margarita Roa i el suec Daniel Fransson, que finalment ha acabat en 16a posició.

A la competició hi ha participat 28 equips provinents d’Anglaterra, Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg, Bèlgica i Suïssa. La competició és per equips de 4 i categoria absoluta.

 

Informació: FCBB