04.03.16

Les seleccions catalanes participen a l’Storm Open de bowling

Aquest cap de setmana a França

Els equips de la selecció catalana absoluta masculina i femenina participaran al 1r Storm Open International 4 Team, que tindrà lloc aquest cap de setmana a les instal·lacions de Cristal Bowling a Wittelsheim (França).

L’equip femení estarà format per Cristina Sanz i Íngrid Julià, del Les Corts BC de Barcelona, i Lia Mojarro i Keyla Vásquez, del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires. En la categoria masculina, el combinat català comptarà amb Marcial Ovide, Moisés Pérez i Axel Guimó, del Bowling Club Diagonal de Barcelona, i Àlvar Cardona, del Sweetrade BC de Les Franqueses.

A part de tenir dues seleccions que hi participaran representant Catalunya, el campionat comptarà amb la presència de dos jugadors catalans més: Artur Colomer i Joan Vall. Tots dos formaran part de l’equip internacional Bowltech Inverse, on també hi haurà la colombiana Margarita Roa i el suec Daniel Fransson.

A la competició hi participaran 28 equips provinents d’Anglaterra, Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg i Suïssa. La competició és per equips de 4 i categoria absoluta.

 

Informació: FCBB