09.02.16

Bons resultats de l’INEF i el Barcelona a la Copa d’Europa de tamborí

Els equips catalans han acabat entre la 5a i la 7a posició

Els equips masculins i femenins de l’INEF Barcelona i el Barcelona Tamborí Club han participat a la Copa d’Europa de tamborí, que s’ha disputat a la localitat italiana de Rovereto. Els resultats dels equips catalans han estat bons i tots quatre han aconseguit disputar els quarts de final. En categoria femenina, el Barcelona ha estat cinquè i l’INEF, sisè. A la masculina, l’INEF ha repetit la sisena posició, mentre el Barcelona ha acabat en la setena.

Una vegada més, els equips italians han estat els grans dominadors del tamborí continental. El vencedor en categoria masculina ha estat el Castellaro, mentre a la femenina s’ha imposat el Sabbionara Trentino. A part dels equips catalans i els italians, també n’hi ha hagut de França, Anglaterra, Espanya, Escòcia, Alemanya, Hongria, la República Txeca i Hongria. En total, han disputat la competició 12 equips masculins i 9 femenins.

Felicitem els clubs catalans per la participació en el campionat, que els ha servit per adquirir més experiència internacional i continuar portant el nom de Catalunya a tot el món.

 

Aquests han estat els jugadors dels equips catalans:
Club Esportiu INEF Barcelona: Edu Bosch, Marc Atanes, Sergi Andújar, Marc Satorra, Jordi Moncusí.
Barcelona Tamborí Club BTC: Dano Faciaben, Quim Esposito, Nau Marieges, Christian Cirera, Marc Juàrez.
Club Esportiu INEF Barcelona: Aida Domínguez, Jordina Gil, Aina Hernando, Neus Serra, Joana Carbó.
Barcelona Tamborí Club BTC: Carolina Prats Anton, Anna Sugranes, Barbara Carpena, Vicky Valls, Andrea Pitarch, Maria Eugenia Tortella, Ingrid Garcia.