05.02.16

Catalunya va a per totes al Mundial de raquetes de neu

Aquest dissabte a Itàlia

La selecció catalana de raquetes de neu afronta aquest dissabte el repte més important de la temporada. Catalunya serà una de les favorites en la lluita pel Campionat del Món, que es disputarà durant la cursa Caspolada, a Vezza d’Oglio (Itàlia). Els atletes catalans hi arribaran amb la confiança reforçada pels bons resultats aconseguits el passat cap de setmana a la Siljan Snowshoe Race, on tant el podi femení com el masculí van ser completament catalans.

Els corredors de la selecció presents a la Caspolada seran Gabriel Crosas (Centre Excursionista de Torelló), Sílvia Leal (Centre Excursionista Pontsicà), Jordi Uró (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Rosa Valls (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Ragna Debats (Club Esportiu de Muntanya La Cameta Coixa), Jan Margarit (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Marc Traserra (Club Excursionista Voltregranès ARS) i Just Sociats (Centre Excursionista de Terrassa), que a la vegada és també el seleccionador.

Precisament Sociats destaca que “som un referent a nivell europeu i mundial” i considera que “És una cursa molt ràpida, amb una sola volta al circuit, i quasi sense desnivell, uns 50 o 60 metres. Es pot fer en uns 40 minuts”.

 

Molta sort i molts èxits a la nostra selecció!

 

Informació i imatge: FEEC