04.02.16

L’INEF i el Barcelona disputen la Copa d’Europa de tamborí

Els dos clubs catalans hi representaran Catalunya

L’INEF Barcelona i el Barcelona Tamborí Club participaran a partir de divendres a la Copa d’Europa de tamborí, que es disputarà a la localitat italiana de Rovereto. Tant en categoria masculina com en femenina, aquests dos clubs seran els representants de Catalunya. Juntament amb els equips del nostre país, també n’hi haurà d’Itàlia, França, Anglaterra, Espanya, Escòcia, Alemanya, Hongria, la República Txeca i Hongria. En total, disputaran la competició 12 equips masculins i 9 femenins.

En categoria masculina, hi haurà 3 grups de 4 equips i passaran a quarts els primers i els segons de cada grup i els dos millors tercers. L’INEF Barcelona s’enfrontarà al Castellaro italià, al Colònia alemany i a l’Oxford anglès, mentre que el Barcelona tindrà com a rivals el Cournonterralais francès, el Bakonybeli hongarès i el San Marino, de la república que duu el mateix nom. A la femenina, hi haurà 2 grups, de 4 i 5 equips. En aquest cas, passaran a quarts de final tots els equips menys el pitjor classificat del grup de 5 equips. L’INEF Barcelona s’enfrontarà al Sabbionara italià, al Jacou francès, l’Oxford anglès i el Sachsenwerk Dresden alemany, mentre el Barcelona jugarà contra el Budaorsi hongarès, el Santa Giusta italià i el Poussan francès.

Divendres i el matí de dissabte es jugaran els partits de la fase de grups, i a partir de dissabte al migdia i fins diumenge es disputaran les eliminatòries. Els partits es disputaran al Palazzetto dello Sport, al Tennis Halle Baldresca i a l’IPC Don Milani de Rovereto. La Copa d’Europa de clubs, competició que es disputa des del 1993, tindrà enguany la participació de 140 esportistes i 20 àrbitres.

Aquests seran els jugadors dels equips catalans:

Club Esportiu INEF Barcelona: Edu Bosch, Marc Atanes, Sergi Andújar, Marc Satorra, Jordi Moncusí.
Barcelona Tamborí Club BTC: Dano Faciaben, Quim Esposito, Nau Marieges, Christian Cirera, Marc Juàrez.
Club Esportiu INEF Barcelona: Aida Domínguez, Jordina Gil, Aina Hernando, Neus Serra, Joana Carbó.
Barcelona Tamborí Club BTC: Carolina Prats Anton, Anna Sugranes, Barbara Carpena, Vicky Valls, Andrea Pitarch, Maria Eugenia Tortella, Ingrid Garcia.

Molta sort i molts èxits!