21.01.16

El Castellbisbal i el Barcelona representen Catalunya a l’Europa Shield

És la segona competició continental de clubs de korfbal

Els dos primers classificats provisionals de la Lliga Nacional de korfbal viatgen aquest dijous cap a Castrop-Raxel (Alemanya) per jugar-hi la segona millor competició europea de clubs de korfbal: l’Europa Shield. Els dos clubs arriben a la competició en situacions diferents. Pel Castellbisbal serà la primera participació internacional després d’haver quedat subcampió de la Lliga Nacional la temporada passada, mentre que aquesta serà la tercera experiència internacional pel KC Barcelona, que va quedar tercer.

El Castellbisbal marxarà divendres al matí i debutarà el mateix divendres a les 18.35h contra l’equip hongarès 1908 SZAC Budapest. L’entrenador del CKC, Luís Rosa, destaca que “competir per primera vegada a nivell internacional ja és tot un èxit, i crec que serà una Europa Shield amb molt bon nivell”. La resta d’equips del seu grup són l’alemany TuS Schildgen i l’anglès Bec Korfball Club. Rosa afirma: “Serà una bona prova per aplicar el joc dinàmic que des de fa uns anys proposem”. I conclou: “El nostre objectiu és competir tots els partits i tenir opcions de poder guanyar”.

El KC Barcelona, per la seva banda, viatjarà dijous i repetirà molts dels rivals amb què ja va topar l’any passat, quan va quedar setè. Debutarà divendres a les 17.30h contra l’equip txec TJ Znojmo Modri. La resta d’equips del seu grup són l’alemany Schweriner-Korfball-Club i el Clube Carnaxide Cultura i Desporto (Portugal). L’entrenador Dani Vidanya remarca: “Les sensacions són positives, ja que jugar a Europa sempre motiva. L’objectiu és guanyar el primer partit i a partir d’aquí ja mirarem altres objectius”.

Tots els detalls de la competició els trobareu a la web oficial, on es podran seguir els partits en streaming.

 

Informació i imatge: FCK