18.01.16

El Vallparadís obté la 5a posició a l’Europa Cup de korfbal

Els terrassencs han guanyat 3 partits i n’han perdut 1

El Korfbal Assessoria Vallparadís, representant de Catalunya, ha tornat a repetir la 5a posició a l’Europa Cup que ja va aconseguir l’any passat. En el darrer partit, els catalans han guanyat el campió de la lliga anglesa, el Trojans, per un ajustat 22-21 en el marcador.

El partit ha començat a favor dels anglesos, que durant la primera meitat han arribat a tenir una avantatge de 4 punts. A la segona part, però, l’equip terrassenc ha aconseguit encadenar un seguit de bones accions que li han permès capgirar el resultat i endur-se una gran victòria.

Anteriorment, el Vallparadís va començar el torneig derrotant el 1908 SZAC hongarès, per 19-17, la qual cosa li permetia afrontar els quarts de final contra el Brno KK. L’equip txec va ser molt superior i va barrar als catalans el pas a la lluita per les medalles, en imposar per 23-15. En el primer dels partits de la lluita pel 5è lloc, abans d’imposar-se al Trojans, l’equip terrassenc va desfer-se de l’SG Pegasus alemany per 23-18. En total, el Vallparadís ha guanyat 3 partits (1908 SZAC KSE, SG Pegasus i Trojans) i tan sols n’ha perdut un (Brno KK).

Podeu tornar a veure el darrer partit del Vallparadís i la resta de partits en aquest enllaç.

 

Informació i imatge: FCK