05.01.16

La selecció catalana de raquetes de neu comença la temporada

Demà disputa la tradicional Ciaspolada a Itàlia

 

Demà, dia de Reis, comença la temporada per la selecció catalana de raquetes de neu. Un any més, la primera competició de l’any serà la Ciaspolada, que es disputa a la Val di Non, a Itàlia. Tot i que enguany la Ciaspolada no acollirà el Campionat d’Europa ni del món, sí que serà una bona prova per Catalunya, que tornarà a lluitar per demostrar que és una de les millors nacions del món en aquest esport.

La selecció catalana enguany tindrà un nou seleccionador, Just Sociats, que malgrat tot continuarà competint i disputant les curses. A part de Sociats, la selecció també estarà formada per Gabriel Crosas, Jordi Uró, Jan Margarit, Marc Trasserra, Sílvia Leal, Rosa Valls i Ragna Debats. Tots ells, excepte Crosas, representaran la selecció catalana a la Ciaspolada.

El principal objectiu de la temporada és el Campionat del Món de Raquetes de neu, que es disputarà a Itàlia dins del marc de La Caspolada, organitzat per la World Snowshoe Federation (WSF). La selecció també participarà a l’Open Internacional Europeu que es celebrarà a la Guils Fontanera (Baixa Cerdanya), i que està organitzat per la Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà.