05.01.16

Gran èxit de les activitats de les seleccions catalanes al Festival de la Infància

Els dards i el korfbal han compartit l’espai de la Plataforma ProSeleccions

Dues de les federacions catalanes que competeixen oficialment, la de dards i la de korfbal, han compartit l’espai de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes al Festival de la Infància, que s’ha celebrat a la Fira de Barcelona del 27 de desembre al 4 de gener. L’objectiu és la promoció d’aquests esports entre els més petits amb l’objectiu de captar-ne més practicants i difondre les Seleccions Catalanes. Les activitats han comptat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Del 27 al 30 de desembre la Federació Catalana de Korfbal ha ocupat un espai al pavelló 2 amb diversos punts d’entreteniment, com cistelles a diverses alçades perquè tant els visitants més petits com els més grans descobrissin aquest esport. Del 2 al 4 de gener ha estat el torn de la Federació Catalana de Dards, que ha instal·lat diverses dianes on tothom qui ha passat per l’espai ha pogut practicar la punteria i descobrir aquest esport en el qual, com en el korfbal, Catalunya competeix internacionalment de manera oficial.