22.12.15

Gran jornada solidària amb la selecció catalana d’hoquei patins i la de la vegueria Penedès

Partits infantils, femenins i masculins

El passat diumenge 20 de desembre Vilafranca del Penedès va acollir la quarta edició dels partits solidaris entre la selecció catalana d’hoquei patins i la de la vegueria Penedès. En una jornada amb un gran esperit benèfic, es van recollir aliments en favor del Rebost Solidari i joguines noves per als infants, en benefici de la Creu Roja.

A primera hora es van enfrontar les seleccions infantils, on Catalunya va imposar-se per 11-1. Tot seguit va ser el torn de les femenines absolutes, que va acabar amb empat a 3. El plat fort va arribar al migdia, amb el duel entre les seleccions masculines absolutes. La victòria va ser per Catalunya per 8-4, en un partit on a la primera part es van marcar 11 dels 12 gols.

Malgrat tot, una vegada més el més destacat de la jornada va ser el gran nombre d’aliments i joguines recollides, que van deixar els resultats esportius en un segon terme.

 

Imatge: Òmnium Penedès