18.12.15

“L’esport a la nova Catalunya”, a debat a Terrassa

Dimecres 23 a les 19 h al Centre Excursionista de Terrassa

 

El proper dimecres, 23 de desembre, tindrà lloc al Centre Excursionista de Terrassa (CET) un acte informatiu i de debat que té per títol “L’esport a la nova Catalunya. Tothom hi guanyarà!”. Aquest acte està organitzat per la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el CET.

Hi intervindran Jordi Merino (president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, FEEC), Just Sociats (atleta de curses de muntanya i campió d’Europa de raquetes de neu), Sergi Blàzquez (vicepresident de la Plataforma ProSeleccions i president de l’associació de juristes DRETS) i Eva Cervelló (presidenta del Centre Excursionista de Terrassa).

L’objectiu de la xerrada és explorar diverses posicions sobre com ha de ser l’organització de l’esport català i parlar dels beneficis que suposarà per l’esport del nostre país el fet de ser un estat independent.

 

L’esport a la nova Catalunya
Data: 23 de desembre del 2015
Hora: 19.00h
Lloc: Centre Excursionista de Terrassa. C/ Sant Llorenç 10, Terrassa.