17.12.15

La selecció catalana d’hoquei patins s’enfronta a la de la vegueria Penedès

Aquest diumenge, a partir de les 10h, a Vilafranca

El proper diumenge 20 de desembre a partir de les 10h, el Poliesportiu Municipal de Vilafranca acollirà la tercera edició dels partits solidaris entre la Selecció Catalana d’hoquei i la de la Vegueria Penedès. Aquest esdeveniment tornarà a ser una festa per l’hoquei, la Vegueria i Catalunya. El plat fort serà el partit entre les seleccions masculines absolutes, que començarà a les 12.30h. Abans, hi haurà hagut dos enfrontaments més, entre les seleccions femenines (11.15h) i les infantils (10h).

L’objectiu del triple enfrontament és, sobretot, solidari perquè pretén recollir un bon nombre d’aliments, de manera prioritària oli i llet, en favor del Rebost Solidari, i de joguines noves per als infants, en benefici de la Creu Roja. Per aquest motiu, tothom qui porti un aliment o una joguina tindrà l’entrada gratuïta al pavelló.

La jornada, organitzada pel Club Patí Vilafranca, arriba ja a la quarta edició i posarà sobre la pista un equip configurat per jugadors nascuts en els pobles i ciutats de l’àmbit Penedès, que defensaran la samarreta de la Vegueria, i una selecció catalana amb jugadors de la resta del territori.