17.12.15

Aconsegueix la samarreta de la selecció catalana de futbol!

Pots participar-hi fins el 27 de desembre!

Amb motiu del Catalunya-Euskadi que es jugarà per Sant Esteve, fins el diumenge 27 de desembre a les 23.59h sortejarem, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, una samarreta de la Selecció Catalana com la de la fotografia. Per aconseguir-la, només heu de fer “M’agrada” a la pàgina de les Seleccions Catalanes a Facebook i omplir el formulari de participació al sorteig, o participar-hi a través de l’aplicació que trobareu a la part inferior d’aquesta pàgina.

Aquest disseny de la samarreta de la Selecció Catalana de futbol és el que utilitzarà Catalunya en el partit del dia 26 contra el País Basc, un partit on hem de reivindicar l’oficialitat de totes les seleccions catalanes. Si voleu estar al dia de tot el que envolta el partit i aconseguir les entrades amb un 50% de descompte, podeu trobar tota la informació en aquest apartat.

Participeu al sorteig i emporteu-vos la samarreta de la nostra Selecció!