15.12.15

Catalunya, a punt per l’Europeu femení de futbol sala

Fins divendres a Santa Coloma de Farners

Catalunya ha començat amb molt bon peu al Campionat d’Europa femení de futbol sala, que es disputa fins divendres a Santa Coloma de Farners. En el primer partit del campionat, la selecció catalana s’ha desfet d’Itàlia per un contundent 23-2. Les catalanes aspiren a ser campiones d’Europa per primera vegada. El campionat es jugarà en una lligueta de tots contra tots. Avui, dimarts 15, la selecció jugarà contra Holanda; el dijous 17, contra Rússia, i el divendres 18, contra la República Txeca.

El seleccionador Christian Roldan ha convocat les següents jugadores per disputar l’Europeu: Laura Sugrañes, Olga Parisé, Núria Fernández, Clàudia Oviedo, Jessica Serrano, Carla Tortajada, Tatu Lerena, Alma Cruz, Clara Llorens, Andrea de la Fuente, Susana Mallen, Clàudia Grau, Laura Viura i Mònica Bernabé.

Us animem a assistir al pavelló Els Saioners de Santa Coloma de Farners per presenciar els partits de la nostra selecció i animar-la en aquest campionat internacional!

 

Fotografia: FCFS