11.12.15

Catalunya es penja el bronze a l’Europeu sub-21 de futbol sala

La selecció s’ha quedat a un pas de lluitar pel títol

No ha pogut ser. La selecció catalana ha obtingut el mateix resultat que fa dos anys a l’Europeu sub-21 de futbol sala masculí, que s’ha disputat aquesta setmana a Lloret de Mar. Catalunya arribava a la cita amb l’objectiu d’escalar posicions al podi, i per ben poc no ho ha aconseguit. Al final, la medalla de bronze permet que els jugadors catalans s’enduguin una recompensa al seu esforç.

Un bronze que s’ha aconseguit després de superar el Kazakhstan per 3-2 en el partit pel 3r i 4t lloc, capgirant en els últims 10 minuts un marcador en contra de 0-2. Amb aquest triomf, els nois que dirigeix Alfons Bertran han pogut refer-se de la dolorosa derrota contra la República Txeca a la semifinal d’ahir, que van perdre per 1-0 amb un gol que va arribar quan quedaven 36 segons pel final del partit. Aquesta derrota va frenar les aspiracions catalanes de ser a la gran final.

Anteriorment, a la fase de grups, Catalunya va quedar condemnada a la 2a posició del seu grup. En el primer partit del torneig, va empatar a 3 amb Bèlgica, però va perdre 3-2 la tanda de penals posterior. D’aquesta manera, tot i que la selecció catalana va superar Itàlia per un contundent 5-1, Bèlgica també va derrotar el combinat italià i va assegurar-se la primera posició.

Recordem que els 13 jugadors escollits que han representat Catalunya i s’han penjat el bronze a l’Europeu han estat: els porters Cristian Pico, Edu Felip i Yago Bertran, i els jugadors Marc Feixas, Abel Garcia, Nacho Vega, Èric Rivera, Roger Belmonte, Àlex Trilla, Cai Badal, Jordi Grau, Juan Debarnola i Daniel Martín.

 

Fotografia: FCFS