10.12.15

“L’esport a la nova Catalunya”, a debat a Sabadell

Dilluns a les 19.30h a la Unió Excursionista de Sabadell

El proper dilluns, 14 de desembre, tindrà lloc a la Unió Excursionista de Sabadell (UES) un acte informatiu i de debat que té per títol “L’esport a la nova Catalunya. Tothom hi guanyarà!”. Aquest acte està organitzat per la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Unió Excursionista de Sabadell i les seccions locals d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana.

Hi intervindran Montserrat Carbó (vocal de la Junta Directiva de la UES), Sergi Blàzquez (vicepresident de la Plataforma ProSeleccions i president de l’associació de juristes DRETS) i Xavier Guerrero (regidor d’Espai Públic de l’Ajuntament de Sabadell).

L’objectiu de la xerrada és el d’explorar diverses posicions sobre com ha de ser l’organització de l’esport català i parlar dels beneficis que suposarà per l’esport del nostre país el fet de ser un estat independent.


L’esport a la nova Catalunya

Data: 14 de desembre del 2015
Hora: 19.30h
Lloc: Unió Excursionista de Sabadell. Carrer de la Salut 14-16, Sabadell.