04.12.15

Catalunya guanya 6 medalles a la Copa d’Europa de powerlifting i benchpress

El físic-culturisme català continua sumant èxits

La selecció catalana ha participat al Campionat d’Europa de powerlifting i benchpress, que s’ha disputat a Alhaurín de la Torre (Espanya). Els resultats dels atletes catalans han estat excel·lents, ja que s’han obtingut 3 medalles d’or i 1 de plata a la modalitat de benchpress i 1 d’or i 1 de bronze en powerlifting.

Les medalles d’or han estat per Beatriz Cano (fins a 47 quilos), Jordana de Haro (fins a 52 quilos), Maribel Cano (fins a 57 quilos) i Víctor Alonso (fins a 105 quilos). La plata ha estat per Luis Miguel Jiménez (fins a 66 quilos) i el bronze per Antonio Macià (fins a 83 quilos).

D’aquesta manera, amb aquest botí de 6 medalles, el físic-culturisme català continua constatant el magnífic moment que viu aquest esport al nostre país, després d’haver-se proclamat campiona del món el passat mes de novembre. Enhorabona per tots aquests èxits!