24.11.15

El Teià guanya la Copa d’Europa de futbol sala femení

És la primera vegada que un representant de Catalunya guanya la màxima competició continental de clubs

El Teià Futbol Cinc s’ha proclamat campió de la Copa d’Europa, que s’ha disputat a Lloret de Mar. Les jugadores maresmenques han guanyat tots els partits de la competició, i s’han fet mereixedores d’un títol que mai abans havia guanyat cap equip de la Lliga Nacional catalana.També cal destacar la tercera posició del FS Femení Lloret, en una competició on ha anat de menys a més.

La final va enfrontar el Teià amb el Taipei, un equip convidat per la UEFS. Les catalanes van guanyar per 7-2, tot i que van haver de capgirar el marcador i que la primera part va ser molt igualada. Als darrers minuts de partit, les jugadores catalanes van assegurar el títol i la victòria.

A les semifinals, el Teià havia derrotat el Lloret, que malgrat tot va poder aconseguir la medalla de bronze en imposar-se al Volvo Calamina belga, que va ser el campió continental el 2013.

Felicitem les jugadores del Teià i el cos tècnic per aquesta victòria que demostra el bon nivell del futbol sala català!