23.11.15

Aquest divendres, Jornada de Diplomàcia Esportiva Internacional i Models Esportius

A les 17h al Museu Melcior Colet

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, en col·laboració amb la Secretaria General de l’Esport i el Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT), organitza la primera Jornada de Diplomàcia Esportiva Internacional i Models Esportius a Catalunya. Aquesta jornada vol abordar les relacions esportives internacionals de l’esport català en cas d’un canvi polític a Catalunya i, alhora, visualitzar diferents models d’organització esportiva de països de la UE que ens permetin obtenir informació per millorar el model de l’esport català.

La jornada, que serà inaugurada per Xavier Vinyals, president de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Albert Royo, secretari general de DIPLOCAT, i Ivan Tibau, secretari general de l’Esport, estarà dividida en dues taules rodones. La primera taula rodona abordarà les relacions internacionals de l’esport, i comptarà amb la participació de Jaime Andreu, responsable de la Unitat d’esports de la Comissió Europea (1989 – 1993 i 1999 – 2004), Pau Vilanova, membre de la junta directiva del Futbol Club Barcelona, Aldons Vrublevskis, president del Comitè Olímpic de Letònia, i Xavier Vinyals, president de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes.

La segona tractarà dels models d’organització esportiva a Europa. Hi participaran Gerard Figueras, director del Consell Català de l’Esport, José Manuel Constantino, president del Comitè Olímpic de Portugal, Aldons Vrublevskis, president del Comitè Olímpic de Letònia,  i Jordi Bertomeu, president de l’Eurolliga de bàsquet.

Podeu consultar el programa complet de la Jornada en aquest enllaç.

Podeu trobar més informació sobre els participants a les taules rodones en aquest enllaç.

L’aforament per l’acte ja és complet. Si voleu que us afegim a la llista d’espera, per si s’allibera algun lloc, envieu-nos un correu electrònic a info@seleccions.cat.