20.11.15

Catalunya obté bons resultats a la Copa del Món de bowling

Cristina Sanz i Àxel Guimó han quedat entre els 40 millors

La selecció catalana ha participat amb bons resultats a la Copa del Món Qubica-AMF, que s’ha disputat a Las Vegas (Estats Units) del 15 al 19 de novembre, amb la participació de 157 esportistes (86 homes i 71 dones) de 86 països diferents.

Els representants catalans han estat Cristina Sanz i Àxel Guimó. Tots dos han quedat situats en la meitat de superior de la classificació, amb opcions de passar a la ronda dels 24 millors. Sanz ha estat la 30a classificada, amb 4495 punts, a poc més de 100 punts de la 24a. Pel que fa a Guimó, ha estat 36è, amb 4752 punts, 150 menys que el 24è.

En categoria masculina, el vencedor ha estat Siu Hong Wu, de Hong Kong, que s’ha desfet amb molta autoritat dels rivals a les semifinals i la final sense perdre cap partit. A la categoria femenina, la campiona ha estat la colombiana Clara Guerrero, que ha estat la millor tant a la fase regular com a les rondes finals.

Podeu trobar-ne més informació al lloc web de la Copa del Món Qubica-AMF.