16.11.15

Catalunya es proclama campiona del món de físic-culturisme

Els esportistes catalans han obtingut 15 medalles

La selecció catalana ha aconseguit per segona vegada a la història el títol de campiona del món de físic-culturisme. En una competició disputada a l’Auditori de Cornellà, Catalunya ha obtingut la primera posició per equips, gràcies als bons resultats dels seus esportistes, que han sumat 15 medalles. Per darrere de Catalunya, França ha obtingut la segona plaça i Espanya la tercera. Bèlgica ha estat quarta, Eslovàquia cinquena i Sudàfrica sisena.

Pel que fa als resultats individuals, els atletes catalans s’han proclamat campions del món en sis categories diferents: Álvaro Magaña (Màster I), Anna Navarro (Júnior femení), Raquel León (Body Figure), Luis Salas (Sènior -65kg), Miguel Ángel Sastre (Sènior -70kg) i Jordana de Haro (Body Form). La selecció ha aconseguit cinc medalles de plata gràcies a Rubén Pérez (Júnior masculí), Alexia Sánchez (Body Figure), Miguel Ángel Sánchez (Sènior -75kg), Beatriz de Haro (Body Form) i Isabel Fontbona i Ivan Planas (Parelles). Finalment, els quatre bronzes de Catalunya han estat per Mónica Molina (Body Figure), Daniel Horna (Sènior -65kg), Israel Hidalgo (Sènior -80kg) i Isabel Fontbona (Musculades +52kg).

Després de la cinquena posició a l’Europeu d’Alemanya d’aquest any o la tercera al Mundial de l’any passat a Itàlia, Catalunya aconsegueix proclamar-se campiona del món per segona vegada, després d’haver-ho estat el 2010. Un nou èxit que demostra el bon nivell dels esportistes catalans. Enhorabona!