29.10.15

El Mundial de korfbal, un nou repte per la selecció catalana

Amb l’objectiu de repetir la 4a posició del 2011

La selecció catalana de korfbal ja és a punt per disputar el Campionat del Món, que es disputarà del 30 d’octubre al 8 de novembre a Bèlgica. Després d’una llarga i intensa preparació, la selecció catalana de korfbal viatja aquest dijous cap a Anvers, on s’enfrontarà als millors equips del món en la desena edició del campionat mundial.

Els partits començaran divendres, quan els catalans jugaran contra la potent Xina Taipei (20h). Dissabte s’enfrontaran a Polònia (16h) i diumenge jugaran contra Hong Kong (18h), partits que donaran pas als primers encreuaments. Els catalans han estat enquadrats al grup C. Tots el partits es podran seguir per streaming al web http://www.worldkorfball.org/.

L’equip viatja amb molta il·lusió i conscient que es tracta d’un gran repte. I és que Catalunya defensarà la 4a posició aconseguida en el passat Mundial de la Xina del 2011, per darrere d’Holanda, Bèlgica i la Xina Taipei.

El seleccionador català, Rosendo García, està content amb la preparació del seu equip. Destaca que “viatgem amb moltes ganes de començar aquesta aventura i situar-nos dins l’entorn competitiu d’un Mundial”. L’equip ha fet uns últims entrenaments suaus per recuperar-se de l’última jornada de lliga i per acabar de perfilar els últims conceptes.

Els jugadors i jugadores de la selecció catalana absoluta són bastant joves i compten amb un equip semblant al que va viatjar l’any passat a l’Europeu de Portugal, on van quedar en 9a posició. Només sis jugadors repetiran l’experiència del Mundial del 2011.

L’equip i el cos tècnic és el següent: Aida Rovira, Jessica Lechuga, Mireia Figuera, Irene Figueroa, Olga Gandia, Laia Rosa, Berta Alomà, Míriam González, José Luis Jurado, Javier Navarro, Xavi Vidal, Albert Camprubí, Sergi Pau Gabriel, José Álvarez i Miquel Gil.

 

Informació i imatge: FCK