26.10.15

Fantàstics resultats de Catalunya a l’Europeu de tamborí

L’equip masculí ha estat 3r i el femení 4t

La selecció catalana ha tornat amb una medalla de bronze i una 4a posició del Campionat d’Europa de tamborí indoor, que s’ha disputat a Montpeller. Tant l’equip masculí com el femení han demostrat un altíssim nivell i tots dos s’han quedat a les portes de jugar la final, eliminats per Itàlia en tots dos casos.

La selecció masculina ha aconseguit la 3a posició en imposar-se a Brasil (que hi participava com a convidada) per 13-8 en la final de consolació. En un partit molt igualat, Catalunya va poder capgirar el marcador per penjar-se la medalla de bronze. Anteriorment, Catalunya havia començat el torneig amb una victòria contra Anglaterra (13-2) i una derrota contra Brasil (12-13). Als quarts de final, Catalunya es va enfrontar a Espanya i va guanyar amb comoditat (13-6), però a les semifinals Itàlia va ser molt superior (3-13). Malgrat tot, cal felicitar els jugadors Miquel Garcia, Marc Juárez, Jordi Moncusí, Marc Satorra, Marc Solsona i Jacint Torrent i els seleccionadors Aida Domínguez i Jose Martínez perquè han situat la selecció catalana com una de les grans potències del tamborí europeu.

Pel que fa a la selecció femenina, l’inici del torneig va ser molt prometedor. Catalunya va acabar segona de grup en aconseguir victòries contra Escòcia (13-2), Itàlia (13-11), Alemanya, (13-7) i Hongria (13-10), i només va perdre amb França (13-5). Malgrat tot, l’encreuament de semifinals contra Itàlia va ser molt dur i amb 7-5 al marcador, la selecció azzurra va aconseguir 4 jocs de manera consecutiva i va obrir un forat en el marcador que va acabar sent determinant. En aquest cas, també s’ha de reconèixer el mèrit de les jugadores Aida Domínguez, Andrea Pitarch, Carolina Prats, Gemma Fibla, Joana Carbó i Victoria Valls, entrenades per Marc Juárez.

Enhorabona pel bon paper i per representar Catalunya a tot el món!

 

Podeu trobar més informació sobre el torneig al web de la Federació Francesa de Tamborí.